About us

How the dream started

Gear7Project is ontstaan uit pure passie voor motorfietsen. Iedere motorliefhebber heeft een droom: jouw eigen motorfiets in je woonkamer kunnen plaatsen. Daar heb je nog wel even goedkeuring van je partner voor nodig. En hoe doe je zoiets veilig als er kinderen en huisdieren rondlopen? Gear7Project biedt de oplossing. Een motorfiets display en meubel in één. Met premium materialen en een ruime opbouw past onze meubel perfect in je woonkamer, hobbyplaats of in je winkelruimte, kantoor of restaurant.

From dream to reality

Dromen is makkelijk, maar van je droom werkelijkheid maken is een ander verhaal. Na vele tekeningen, het uitwisselen van ideeën met andere motorliefhebbers en het afwegen van allerlei praktische belangen, zoals gewicht, stevigheid, veiligheid en uitstraling zijn we tot dit ontwerp gekomen. In samenwerking met professionals in de aluminium laswerk business is de droom van Gear7Project werkelijkheid geworden.

Still can’t get enough

Met een succesvol idee zijn wij nog lang niet tevreden. Wij zien het als onze missie om de dromen van motorliefhebbers zoals wij uit te laten komen. Het design blijven we verfijnen, maar de focus ligt nu echt op het schrijven van het volgende hoofdstuk van deze jongensdroom. Schrijf jij mee?

GEAR7PROJECT

Waarom Gear7Project?

Collecting is more than just buying objects...

Mijn naam is Jip van Putten, een echte motorliefhebber en iemand die altijd vol ideeën zit. Met Gear7Project hoop ik jouw droom te realiseren. Gear7Project is die missende zevende versnelling van jouw motorfiets. De finishing touch die het plaatje compleet maakt. Ik denk hierbij niet alleen vanuit het perspectief van de liefhebber. Ook de rest van het gezin moet een lach op het gezicht krijgen van onze meubels. Your bike deserves it!

World first commercial
motorbike furniture

Contact

Speenkruid 12
1112 ND
Diemen

© Copyright Gear7Project 2022
Website by Next Lead

Add to cart